CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 d’octubre del 2022

L'Arxiu del Port celebra la 1a Jornada Territori Arxiu el 27 d'octubre


El dijous 27 d'octubre de 2022, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, l'Arxiu del Port celebra la 1a Jornada Territori Arxiu, que té com a objectiu convidar-vos a obrir la mirada a aquest univers en constant metamorfosi. 

La cita mostrarà justament, com es mouen aquests límits en els Arxius, com canvia tot al nostre voltant, la manera de percebre, les inquietuds i les mirades; res és etern ni per sempre, de vegades és efímer, d’altres canviant, per això cal adaptar-se al canvi, admetre allò que és diferent, les noves propostes, encara que surtin dels patrons preestablerts, encara que vagin més enllà, ja que això és el Territori Arxiu.  

I quin és el territori arxiu?

És el que volem descobrir en aquesta primera jornada que aplegarà ponències i experiències, sobretot de nous col·lectius; noves visions per mostrar la diversitat natural i sorprenent dels Arxius. 

Amb la voluntat de repetir l'experiència cada dos anys, la Jornada Territori Arxiu neix amb l'objectiu d'esdevenir un referent en el territori, i també en els arxius, com un lloc i un moment on debatre i presentar les noves formes de veure els arxius.

Les sessions del matí es faran a la sala d'actes de l'Arxiu del Port de Tarragona, i les de la tarda, al Teatret del Serrallo.

Inscripció gratuïta (aquí) | Consulta el programa (aquí)