CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 d’octubre del 2023

L'AVV del Port convoca una concentració de protesta dilluns a les 10h i recuperar les pancartes als balcons

L'Associació de Veïns del Port assenyala haver esgotat la paciència i complirà l'advertiment fet abans de Santa Tecla sobre que si passades les festes no hi havia canvis i bones intencions envers el barri tornaria a convocar mobilitzacions.

La gota que hauria vessat el got ha estat deduir que dilluns l'Ajuntament reconvertirà la zona d'estacionament taronja en verda, per la presència de cartells d'estacionament prohibit entre el 15 i 18 d'octubre precisament als carrers del Mar, Lleó i adjacents, i conéixer que no es tracta de l'arribada del Pam a Pam per netejar i arranjar els carrers del barri com es podia pensar en primer moment (més detalls).

Per aquest motiu l'AVV del Port ha convocat una concentració de protesta el proper dilluns a les 10h a la cantonada entre el carrer Lleó i Rebolledo davant del mural veïnal, coincidint amb l'inici del repintat. La presidenta Mari Carme Puig assenyala que en cap cas es tracta d'impedir les tasques però sí mostrar el rebuig i recollir signatures en contra, que també estaran disponibles a comerços com Can Domènech, Forn Sant Miquel o Farmàcia Fullana.

I és que l'entitat veïnal assenyala que el petit comerç és un dels principals perjudicats també donat que no són residents i han d'aparcat els seus vehicles durant la jornada laboral. Ara enlloc de pagar 1 euro per estacionar tot el dia hauran de pagar tarifes més altes i amb limitació a dues hores, un fet que podria acabar amb els pocs comerços que resisteixen, així com afectar a moltes famílies amb ja dificultats, en un moment en que pugen també els impostos.

A més l'entitat veïnal assenyala que, per contra, el barri segueix desatés i sense resoldre moltes problemàtiques i, per tant, insta al veïnat a recuperar les pancartes als balcons reclamant ''Per un barri digne', com a primers passos a una nova onada de mobilitzacions davant la impassivitat i deixadesa envers el barri.