CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 d’agost del 2020

L'Ajuntament de Tarragona decreta noves mesures per combatre els rebrots de coronavirus

L’Ajuntament de Tarragona ha decretat un seguit de mesures per augmentar la seguretat davant el risc que incrementin els contagis:

-Neteja. Es torna a reforçar la neteja i la desinfecció dels carrers així com en llocs estratègics i zones amb més afluència de gent: com són els accessos als hospitals, als CAPs, a les residències de gent gran, als mercats, supermercats i botigues d'alimentació.

-Parquímetres. Es reforça la neteja dels parquímetres i es recomana que s'utilitzin les aplicacions de mòbil per fer els pagaments.

-Platges. Les dutxes es tanquen a partir de setembre.

-Fonts. S'han tancat totes les fonts públiques. Serveis Socials treballa per garantir l'abastiment a les persones vulnerables.

-Esports. Els clubs poden continuar amb els entrenaments, però no es poden fer competicions esportives. Les instal·lacions esportives es mantenen obertes amb les mesures ja establertes.

-Llars de jubilats. No s'obriran els locals municipals.

-Joves. Agents de salut actuaran amb els Komandos Nits Q per recordar als joves la necessitat de complir les mesures de seguretat i d'higiene i l'ús de la mascareta.

-Relacions laborals. Es recomana prioritzar el teletreball i, en tot cas, establir entrades i sortides esglaonades dels centres de treball i oficines.

-Tanatori. A les sales de vetlla hi poden accedir un màxim de 10 persones; l'aforament de la sala de cerimònies es redueix al 50%; al crematori hi pot accedir un màxim de 4 persones i es recomana no fer grups als passadissos.

-Actes religiosos. Es recomana a les confessions religioses limitar el seu aforament al 50%.

Els voluntaris de Protecció Civil duran a terme una actuació informativa i pedagògica per recordar les mesures de seguretat, especialment l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància social.

Quan no es respectin les normes de salut i protecció civil, la Guàrdia Urbana actuarà amb les corresponents denúncies a la ciutadania, a comerços i a terrasses.