CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 d’agost del 2020

El Jardi Vertical de la Tabacalera comença a desmuntar-se

Imatge de la intervenció. Foto: Diari Més


Aquest dimecres han començat els treballs per al desmantellament del Jardi Vertical de la Tabacalera que des de fa anys presenta un greu estat de degradació i mostra un aspecte de sequedat total. L’Ajuntament de Tarragona va decidir desmuntar-lo ja que suposa un risc a mitjà termini per a les persones. 

Segons informa el consistori i recull el Diari Més, està en molt mal estat la instal·lació de reg que s’ha fet malbé i perd aigua, fet que ha comportat l’oxidació del sistema de recollida de les aigües i el deteriorament de l’escala d’emergència.

Tot plegat implica una situació d'insalubritat, brutícia i perill de despreniments. Per aquests motius, la conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona va decidir desmuntar-lo, rehabilitar el parc de la Tabacalera i dignificar l’espai.

Segons el rotatiu, els treballs de desmuntatge es van adjudicar a l’empresa Plan Consulting Grup, SL. per 19.500 euros més Iva., i consisteixen en l’enderroc i retirada de tota la construcció, incloent l’estructura, els elements que formen el jardí vertical i les seves instal·lacions corresponents. El desmuntatge del jardí vertical s’executarà en nou setmanes.