CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 d’agost del 2020

Detingut a la Plaça dels Carros un jove després de robar a un supermercat de l'Arrabassada

Un jove de 20 anys, amb domicili desconegut , ha estat detingut aquest diumenge al vespre a la plaça dels Carros de Tarragona com a presumpte autor d'un robatori amb violència i/o intimidació en un supermercat de l'Arrabassada, segons informa el Diari Més.

El rotatiu indica que la Guàrdia Urbana va rebre un avís que dos individus havien comés un robatori en un establiment situat al carrer Josep Ras i Claravall i que un d'ells havia amenaçat amb un objecte punxant al coll a l'empleat. Els lladres s'haurien emportat uns 400 euros i haurien fugit amb bicicleta. 

Gràcies a la descripció proporcionada, ja que un portava una mascareta del Joker durant el robatori, una patrulla els va localitzar pel carrer Anselm Clavé, al Barri del Port. Els agents els van indicar que s'aturessin però van fer cas omís i van fugir. 

Els agents van aconseguir interceptar a un dels nois a l'altura de plaça dels Carros amb carrer del Mar. Aquest va confessar els fets però els va dir que els diners els tenia el company.

L'altre individu va aconseguir escapar endinsant-se a les instal·lacions d'Adif. Allí, els agents van trobar una bicicleta i una rinyonera amb el DNI de l'altre autor del robatori. Els agents van procedir a la detenció d'un dels lladres, el qual va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.