CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de desembre del 2020

El carrer del Mar estrena aparcament de patinets elèctrics de lloguer que arriben a Tarragona aquest gener de 2021

Aparcament de patinets i bicis al carrer del Mar. Foto: Blog Barri del Port

Els patinets elèctrics de lloguer compartit arribaran definitivament a Tarragona aquest mes de gener, informa el Diari Més, i el carrer del Mar a Barri del Port ja compta amb un dels aparcaments habilitats, a tocar del Col·legi El Carme.

Segons el rotatiu, la data exacta en la qual les companyies començaran a operar està condicionada, però, al fet que aquestes acabin d’instal·lar els aparcaments, una de les condicions que va posar l’Ajuntament a l’hora de permetre que portessin els seus vehicles a la ciutat. També hi ha ja aparcaments al carrer de l’Assalt, al número 113 de la Rambla Nova i al número 16 de l’avinguda Roma i es continuaran instal·lant tres bateries cada dia. 

Tal com ja va avançar Diari Més, la implantació d’aquestes illes d’estacionament, que també podran utilitzar els usuaris de patinets i bicicletes privades, suposarà que els aparcaments d’aquesta mena a la ciutat es tripliquin. Fins ara hi havia prop de 420 places repartides en 45 punts. El nombre de places en cadascun d’aquests racks varia: n’hi ha de quatre, sis, vuit, deu, dotze, catorze, etc. Ara, les empreses de patinets elèctrics instal·laran 25 racks de 20 places, de manera que amb l’entrada de les dues primeres, el total serà de prop de 1.000 places més. Amb els aparcaments de la tercera companyia, seran 1.500 el nombre d’illes d’estacionament noves, que sumades a les ja existents faran un total de més de 1.900 places.