CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de desembre del 2020

Cancel·lat el Concurs d'Aparadors de Nadal 2020 del Barri del Port per falta de participació


Enguany no ha pogut tirar endavant el Concurs d'Aparadors de Nadal 2020 del Barri del Port a causa de la falta de participació.

Del 5 al 20 de desembre hauria d'estar en marxa la iniciativa del Blog del Barri del Port i l'AVV del Port que havia tingut bona acollida en edicions passades. Enguany la falta de predisposició d'alguns comerciants no ha permès un nombre mínim d'establiments per poder mantenir el concurs que ja s'havia anunciat.

Per aquest motiu i donat que igualment alguns aparadors estan decorats i que alguns veïns pregunten la dinàmica per votar-los anunciem que la present edició està cancel·lada.

Enguany els establiments també han tingut opció a participar el el Concurs d'Aparadors de La Via T de Tarragona a la categoria 'Barris Marítims'.

Des del Blog del Barri del Port es lamenta la falta de suport a una iniciativa precisament pensada per recolzar al teixit comercial del barri. Així no obstant sí hi ha en marxa la campanya del sorteig de premis per compres superiors a 10 euros, activa fins al 19 de desembre (veure).