CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de desembre del 2020

‘Les Nits de la il·lusió’, la campanya de Nadal del Port de Tarragona

Sota  el  títol “Les Nits de la Il·lusió”, el  Port  de  Tarragona  presenta  una  proposta variada d’activitats  presencials  en  els  espais  de  Moll  de  Costa i  activitats accessibles a través d’internet, orientades a grans i petits, i compatibles amb unes festes de Nadal afectades per les mesures sanitàries derivades de la pandèmia del COVI19.


El plat fort de la programació nadalenca són els tres dies de castells de focs online destinats a omplir de llum i de color tres nits durant aquestes festes. Es podrà gaudir  dels  tres  espectacles  digitals  interactius en forma d'espectacle de llum i color organitzat a les instal·lacions del Port de Tarragona,  el  26  de desembre, l’1 i el 6 de gener a les 19 h mitjançant una aplicació accessible a través de l’adreça lesnitsdelaillusio.porttarragona.cat.

A més, el públic  que s’hi connecti podrà prémer un botó per enviar els seus desitjos per al 2021 i que serviran per omplir les sitges del moll d'Aragó del Port fins aconseguir fer-les sobreeixir i activar així els castells de focs. Tot plegat es veurà en forma de  mapping  projectat  sobre  aquestes  sitges i els focs artificials es  tiraran  des  del  dic  de  Llevant  i  es  podran  veure  en  directe  per l’aplicació digital i també des d’alguns racons de la ciutat, sense la necessitat de desplaçar-se ni de generar agrupacions de persones. 

“Les nits de la il·lusió” es complementen amb una programació variada d’activitats nadalenques fins el 6 de gener  de  2021  amb  activitats  presencials  (exposicions i  visites)  i  digitals  (conta contes,  presentació  de  llibres,  taller  de  cuina,  etc.).  Podeu consultar l'agenda i programació (aquí).