CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de març del 2021

La Confraria del Cristo del Buen Amor presenta el seu Opuscle aquest divendres

La Confraria del Cristo del Buen Amor presenta aquest divendres 19 de març el seu Opuscle n.26 amb dos passis a les 19h i les 20.15h a l'Església de Sant Nicolás de Bari, seu de la Confraria, al carrer Pau del Protectorat, 36 del Barri del Port.

La presentació anirà a càrrec de Montserrat Boada March i María Grau Alasà, presentadores del programa confrare “Bandera Negra i Matraca” de Ràdio Ciutat de Tarragona i persones molt actives a la Setmana Santa tarragonina.

L'acte comptarà amb aforament limitat i per aquest motiu calia inscripció prèvia i aquest dimarts nit quedaven ocupades ja totes les places.

Solemne Viacrucis dissabte 27 de març

D'altra banda, i dels pocs actes que s'organitzen enguany a causa de la pandèmia, la Confraria del Cristo del Buen Amor oferirà un solemne viacrucis el proper dissabte de passió, 27 de març a les 18.30h per l'interior de l'Església de Sant Joan, ubicada també al Barri del Port, a la Plaça Prim,8 o de Mitja Lluna.

L'acte estarà presidit pel Consiliari, Mn. Agustí Ayats, i pel rector de la parròquia, Mn. Jordi Figueras, i comptarà també amb aforament limitat, fet pel qual també caldrà inscripció prèvia mitjançant correu electrònic a cristodelbuenamor@hotmail.com indicant nom i cognoms i un telèfon de contacte fins a completar l'aforament.

Cal assenyalar també que l'Església de Sant Nicolás de Bari, on estan exposades les imatges de la Confraria per a la seva veneració i culte, està oberta de 17 a 19 hores, tots els dimecres de l'any.