CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de març del 2021

Incendi al local ocupat del carrer Apodaca amb Santiyán per una ''barbacoa'

El local ocupat de la cantonada entre carrer Apodaca i Santiyán ha patit un incendi aquesta tarda.

Justament el passat divendres un veí alertava de la situació via twitter dirigint-se a l'Ajuntament de Tarragona, i assenyalant que en aquest local ocupat hi ha falta de ventilació, d'aigua i presència de bombones de butà i espelmes, augurant un ''accident segur en qüestió de temps". Aquest dimarts, cinc dies més tard ha estat dit i fet. 


Segons fonts properes, el foc s'hauria originat pels propis ocupes en fer foc amb unes fustes per fer carn a la brasa provocant una gran fumarada a l'exterior.

No seria el primer incident per aquesta situació. Els mateixos ocupes haurien protagonitzat diversos episodis de furts a botigues properes, entre d'altres.

En aquest sentit, comerciants i veïns fa temps que denuncien la situació i sentir-se atemorits, desemparats i abandonats. Assenyalen que cada dia els cossos policials hi assisteixen entre un o dos cops, però que han de conviure en el dia a dia amb aquesta problemàtica sense remei, lamentant la falta d'atenció.

S'hi han personat els bombers, una ambulància i policia. Testimonis dels fets indiquen que els ocupes ni han sortit a l'exterior més enllà d'obrir la porta. Segons indiquen, en aquest local que anteriorment havia estat seu bancària, hi viuen unes 10 persones entre homes i dones.