CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de setembre del 2021

El Mercat de la Pagesia a la Plaça dels Carros queda anul·lat aquest dissabte

Segons ha informat a xarxes socials l'empresa de Mercats de Tarragona, el Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros queda anul·lat aquest dissabte 11 de setembre, festiu per la Diada de Catalunya.

D'aquesta manera el mercat de pagès, que es va estrenar el passat mes de juliol i que aquest divendres sumarà ja dos mesos d'activitat, no oferirà les seves parades aquesta setmana al barri, a diferència del mercat de la Móra que es mantindrà i el del Fòrum i el de Torreforta que s'avançaran i obriran aquest divendres.

Des de la seva posada en marxa el Mercat de la Pagesia ha anat variant el nombre de parades tot i que sense incrementar-ne el nombre de manera significativa fins a arribar a assolir la trentena de parades que s'anunciaven en un primer moment. El passat dissabte s'hi podien trobar tres parades de verdures i fruites, una de formatges i una d'embotits, a més de la parada de marxandatge de les festes de Santa Tecla.

La pandèmia ha estat un dels factors que han afectat enmig d'aquesta crisi. No obstant tant des de l'empresa de mercats com des del mateix veïnat s'espera que poc a poc pugui anar remuntant, creixent i consolidant-se, una fita on la compra i suport del mateix veïnat també és clau.