CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de setembre del 2021

Oberta l'enquesta ciutadana de valoració sobre la neteja i gestió de residus a Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona té en marxa el procés participatiu “Fem una Tarragona sostenible i neta: Digues-hi la teva!” dirigit a la ciutadania, els grans generadors de residus i els agents del territori, per recollir la seva valoració  sobre el servei actual en matèria de recollida de residus, neteja viària i platges i gestió de deixalleries. 

Les opinions serviran per detectar els punts forts i febles dels serveis vigents i per definir millores a incloure en el futur contracte. En un moment de greu problemàtica ambiental associada als residus, Tarragona vol fer un pas endavant per poder assolir els objectius europeus en matèria de reciclatge: 55% per a l’any 2025. Per aconseguir-ho, cal una millora substancial de l’índex de recollida selectiva de la ciutat, situat en un 33,51% l’any 2020. És per això que des de l’Ajuntament es vol treballar conjuntament amb veïns i veïnes, col·lectius, entitats i activitats empresarials de la ciutat fent una crida a la participació.

Per participar individualment al procés “Fem una Tarragona sostenible i neta: Digues-hi la teva!” es pot omplir aquesta enquesta ciutadana (clica aquí). En el cas del veïnat del Barri del Port cal sel·leccionar com a zona 'Centre sud' i com a sub-zona: Part Baixa.

Per altra banda, durant els mesos d’octubre i novembre es realitzaran altres accions presencials i virtuals (punts informatius, rutes veïnals, sessions, etc.) per tal d’arribar al màxim nombre de tarragonins i tarragonines.