CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de setembre del 2021

El veïnat del carrer Pompeu Fabra fart per l'ocupació indeguda i brutícia del parc infantil

Des de fa alguns mesos, el parc del carrer Pompeu Fabra torna a ser un malson per al veïnat d'aquest punt del Barri del Port a causa de la presència i ocupació indeguda de grups de persones sense sostre.

Segons assenyalen alguns veïns, aquests usuaris utilitzen les fonts per rentar-se i dutxar-se a la vista de tots, així com la seva roba que després estenen per eixugar sobre els gronxadors i elements urbans d'aquest indret del costat del Recinte Firal del Palau de Congressos, fet pel qual els infants de les comunitats veïnals han deixat de poder jugar al parc.

L'Associació de Veïns del Port indica que des de Guàrdia Urbana tenen coneixement de la situació i que el consistori en fa seguiment després d'haver-los oferit ajuda i alternatives que en molts casos són rebutjades per aquest tipus d'usuaris.

El veïnat es queixa també de la ingesta d'alcohol, la brutícia i insalubritat que provoquen a l'espai, així com que el parc ja no es tanqui a la nit després d'haver aconseguit que l'Ajuntament hi col·loqués una tanca per evitar aquest tipus de problemes amb què ja temps enrere havien batallat.