CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de març del 2022

Dos joves detinguts al Barri del Port després de perpetrar dos robatoris amb violència a menors d'edat

Un instant de la detenció. Foto cedida al Diari

Dos joves de 18 i 20 anys de Constantí i Barcelona han estat detinguts aquest dijous tarda pels Mossos d'Esquadra després de rebre l'avís entorn de les 16h d'un robatori amb violència a menors d'edat al Barri del Port, segons informa el Diari de Tarragona.

El rotatiu assenyala que el primer robatori ha tingut lloc al carrer Apodaca a les 15h on haurien acorralat a un menor amenaçant-lo i colpejant-lo per sostreure-li el rellotge fins a aconseguir-ho i el segon robatori al carrer Nou de Sant Pau on haurien sostret el telèfon mòbil a un altre menor amb qui també haurien utilitzat violència.

El Diari indica que el primer menor hauria avisat als cossos policials després del robatori i en personar-se al barri han rebut un segon avís de l'Estació de trens on els haurien interceptat abans d'agafar un tren, després que la víctima allà atesa els identifiqués, comprovant que eren els mateixos autors dels dos robatoris.

Tots dos han estat detinguts fins a passar a disposició judicial, un sense antecedents i l'altre, el de major edat, amb un parell, informa el rotatiu.

Detinguts també dos dels joves implicats en la baralla amb armes blanques de dimarts

D'altra banda, i segons el diari La República Checa, dos dels joves implicats en la baralla amb armes blanques del passat dimarts al carrer Sant Miquel, haurien estat detinguts aquest dijous. Els arrestats d'entre 19 i 29 anys passaran a disposició judicial aquest divendres segons el digital qui assenyala també que un ha estat lozalitzat a Tarragona i l'altre a Barcelona per la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra del Camp de Tarragona.

Es tracta de diversos episodis la mateixa setmana al Barri del Port pels quals el veïnat i l'AVV del Port reclamen major seguretat i efectius a l'Ajuntament de Tarragona.