CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de març del 2022

Dues persones ferides en una baralla per un pis ocupat del carrer Sant Miquel al Barri del Port



Dues persones van resultar ferides aquest dimarts a la tarda en una baralla al carrer Sant Miquel per un pis ocupat a l'edifici de la cantonada amb les escales del carrer Castaños.

Tal com informa Ràdio Ciutat de Tarragona, els fets van tenir lloc entorn a les 19.30 de la tarda quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del veïnat davant l'aldarull on es van veure implicades entre cinc i set persones amb armes blanques, assenyala l'emissora a partir de fonts policials.

En aquest sentit, i tal com es pot observar en una foto cedida per un testimoni, s'hi van personar fins a quatre vehicles policials i dos dels serveis mèdics, que van atendre als ferits traslladant-los a l'hospital. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra ha obert una investigació i han estat aquest matí al lloc dels fets, ja que tenen als agressors en crida i cerca. 

Des de l'AVV del Port assenyalen haver parlat i traslladat la problemàtica recurrent d'aquest pis ocupat a la consellera de seguretat, Cristina Guzman, així com la preocupació veïnal per aquest tipus de problemes de seguretat.