CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de març del 2022

Solemne Viacrucis aquest diumenge amb el Cristo del Buen Amor qui estrena vestimenta de la Verge

Després de dos anys sense Setmana Santa, aquest cap de setmana la majoria d'entitats tarragonines participants de la processó del Sant Enterrament de divendres sant, inicien assajos en la repressa d'activitat. No serà el cas de la Confraria del Cristo del Buen Amor, del Barri del Port, qui ha preferit esperar a la setmana vinent per acabar d'ultimar els detalls del protocol i mesures de seguretat per la covid.19.

No obstant, han programat per aquest diumenge 6 de març, primer Diumenge de Quaresma, un Solemne Viacrucis a les 19h per l’interior de l’església de Sant Nicolau de Bari (Pau del Protectorat, 36). Estarà presidit pel seu Consiliari, Mn. Agustí Ayats Badía.

Al mateix acte, es presentarà i beneirà la nova vestimenta de Ntra. Sra. de la Amargura format per vestit de vellut grana i faixí amb motius hebraics, fets per una confrare, i mantell de ras blau amb motius adamascats i amb forro blanc procedent de Màlaga.

La dolorosa romandrà vestida d’hebrea durant tota la Quaresma a l’espera de ser entronitzada en el seu nou pas a costal per aquesta Setmana Santa de 2022 on es pretén recuperar la tan desitjada normalitat.