CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de desembre del 2022

El 37è Bany de Sant Silvestre de Tarragona recupera el format tradicional el 31 de desembre


El Bany de Sant Silvestre 2022 de Tarragona arriba a la 37a edició el proper dissabte 31 de desembre recuperant el format, data, hora i ubicació habituals.

Després dels entrebancs dels darrers anys a causa de la pandèmia, el tradicional últim bany de l'any tornarà a tenir lloc a les 13h del 31 de desembre a la platja petita del Miracle, organitzat per l'AVV del Port, i la col·laboració del Blog del Barri del Port, Barri del Port TV, el Port de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i Tarragona Esports.

Cal recordar que al 2020 es va haver de cancel·lar per les restriccions de la covid-19 i que al 2021 a causa d'un repunt es va haver d'ajornar i canviar de data per primera vegada a la seva història, celebrant-se al gener d'aquest 2022, i una hora abans de l'habitual, de manera que excepcionalment serà el 2n bany en el mateix any.

D'aquesta manera aquells tarragonins/es fidels a la cita hauran rebut i acomiadaran l'any amb aquesta tradicional remullada que novament comptarà amb avituallament i samarretes posteriorment per als participants que es banyin de cap a peus fins a exhaurir existències.