CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de desembre del 2022

Nadal de somni 2022 per a tots els públics al Moll de Costa

Foto: @ivancastanedofotografia

El Port de Tarragona i la seva àrea cultural Port-Ciutat ha programat i està celebrant des del passat 1 de desembre i fins al proper 6 de gener un seguit d'activitats i programació de Nadal sota el nom 'Un danal de somni' a més de tota una il·luminació nadalenca al Moll de Costa.

Entre les propostes, per exemple, el proper dijous 22 de desembre a les 17h  i dissabte 23 de desembre a les 11h Un Nadal mariner amb Taller de manualitats al Museu del Port per crear la teva decoració nadalenca per un arbre molt mariner. Activitat adreçada a infants de 5 a 12 anys sota supervisió d'un adult.

Divendres 23 de desembre d'11.30 a 13.30 h la Placeta del Tinglado acollirà el Tió de Nadal. El tió XXL arriba al Moll de Costa per fer les delícies de petits i grans. I a les 12.30 h la versió nadalenca de la Banda Unió Musical de Tarragona. No us perdeu la música amb ADN tarragoní que reconquereix el carrer per fer-nos ballar i gaudir de les versions més estimades.

D'altra banda, a partir de dimarts 27 de desembre de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h al Refugi 1 - Visita el magatzem Reial i viu la màgia del Nadal. Coorganitza Ajuntament de Tarragona i Port de Tarragona. Invitacions a entrades. tarragona.cat (fiança de 2€ amb retorn). En la mateixa data de 18 a 21 h a la Placeta del Tinglado - Nadal gastronòmic. Vine i gaudeix dels vermuts, cerveses, vi calent, food trucks i tast de vins. Productes artesans del territori. Coorganitza: Ajuntament de Tarragona i Port Tarragona, bodega Gerard i DOTgn. I a les 19 h Tardes de Nadal musicals. Les corals i formacions musicals vocals de la ciutat volen acostar la música nadalenca al públic. Vine i gaudeix de la música en directe en un entorn màgic. Arrenca la quarta edició d’Expressa't.

Són algunes de les moltes propostes que s'inclouen a la programació on també hi trobem circ, xocolatada i gastromomia, música i jocs artesanals, espectacle piromusical, Scape Room a l'Arxiu del Port i moltes altres. (CONSULTA EL PROGRAMA SENCER).