CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de desembre del 2022

El Barri del Port acull aquest diumenge 18 de desembre el 3r Assaig Solidari del Cristo del Buen Amor amb recollida d'aliments

Aquest diumenge 18 de desembre, a les 11 hores, tindrà lloc el III Assaig Solidari de la Confraria del Cristo del Buen Amor pels carrers del Barri del Port, i que complementa la seva VIII Recollida d'Aliments no peribles.

Durant l'assaig, es podran realitzar donacions d'aliments no peribles, que serviran de càrrega per als/les portants, en el pas de Ntra. Sra. Sra. de la Amargura con San Juan Evangelista preparat per a l'ocasió.

Acompanyarà musicalment l'Agrupació Musical Cristo del Buen Amor i la Banda de Cornetes i Tambors Sons de Passió de Reus. La iniciativa compta amb la col·laboració, un any més, de l'Associació Cultural i Folklòrica Andalusa de Tarragona, l'Associació de Veïns del Barri del Port, a més del Blog Barri del Port de Tarragona - Barri del Port TV des d'on hi donem difusió i cobertura.

El recorregut de l'assaig solidari serà el següent: sortida de l'Església de Sant Nicolás de Bari, al carrer Pau del Protectorat i carrers Barcelona, Sant Miquel, Nou de Santa Tecla, Smith, Misericòrdia, Reial, Plaça dels Carros, Apodaca, Barcelona i Pau del Protectorat, per a finalitzar de nou a la seu de l'entitat.

Enguany, Càritas de la Parròquia de Sant Joan Baptista demana especialment donació de llegums sense coure, sopes de sobre, llaunes de tonyina i productes d'alimentació i higiene infantil.