CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de gener del 2023

La nova edició de Starraco Unlimited 2023 arriba aquest cap de setmana al Palau de Congressos



Stormtroopers, Wonder Woman, Darth Vader, Spiderman, predators, Batman, Ironman Superman, Capità Americà, Chewbacca i molts altres personatges  passejaran per les instal·lacions del Palau de Congressos de Tarragona els dies 4 i 5 de febrer a Starraco Unlimited. Un esdeveniment que arriba a la seva sisena edició on podràs viure la ciència ficció i la fantasia en primera persona.  

En aquesta edició  prenen protagonisme MARVEL i DC, amb la participació de dibuixants i coloristes que hi han treballat, i amb una interessant exposició dedicada a la temàtica. Els seguidors dels Goonies també hi trobaran sorpreses interessants.

L’entrada  de Starraco Unlimited dóna accés als dos edificis del Palau Firal i de Congressos de Tarragona on hi trobarem: exposicions, activitats i jocs, tallers, botigues, espai solidari, photocalls, artistes, tatuadors especialitzats, zona food truck, laser tag, conferències, exhibicions, concursos cosplay i  molts personatges.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la plataforma entradium.com.

Starraco Unlimited va néixer amb un rere fons solidari l’acompanya en totes les edicions. Ivan Carrasco, responsable de continguts i director de l’esdeveniment ha volgut que també sigui un espai conciliador amb les famílies i on promoure la tolerància i respecte entre tots els col·lectius. Per aquest motiu, a banda de les associacions benèfiques com: Aspercamp, CCAR, San Filippo BCN, Si Jo Puc Tu També i AFANOC TGN; també hi participarà el Punt Lila.

Els dies 4 i 5 de febrer de 10 a 20h es podrà gaudir de tot el contingut creat per passar un cap de setmana al·lucinant. Starraco Unlimted ocupa la totalitat de les instal·lacions del Palau de Congressos i el recinte firal (pavelló situat davant l’estació RENFE). Es poden adquirir de forma anticipada online a www.entradium.com o bé directament a taquilla els dies de l’esdeveniment.

Es recomana la compra anticipada per a garantir l’accés a l’esdeveniment. En la passada edició van ser més de 9.000 persones les que van visitar les instal·lacions per poder gaudir de Starraco Unlimited.