CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de gener del 2023

Un nou acte vandàlic deixa fora de servei l'ascensor del pas soterrat de Plaça dels Carros

Imatge d'arxiu de l'ascensor. Foto: Blog Barri del Port


L’Ajuntament de Tarragona informa que l’ascensor soterrat de la plaça dels Carros es troba fora de servei per un nou acte vandàlic. Aquest ascensor que es va netejar i revisar amb motiu de l’arribada dels Reis d’Orient ha aparegut amb la porta forçada i el mecanisme trencat. Els serveis tècnics municipals estan treballant per resoldre la incidència el més aviat possible. 

No és la primera vegada que el vandalisme danya els ascensors municipals. Cal recordar que, anualment, l’Ajuntament ha de destinar una important quantitat de recursos per pal·liar els efectes de l’incivisme a la ciutat.

Amb el rebombori de les darreres setmanes pel continuat mal o nul funcionament dels ascensors i escales mecàniques d'aquest indret, el consistori ha volgut així informar i donar a conèixer el motiu de la situació. Recentment es donava a conèixer que Ajuntament i Port han iniciat converses per resoldre aquesta problemàtica, entre el que es preveu fins i tot substituïr les escales mecàniques per carril bici (veure).