CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de febrer del 2023

El Cristo del Buen Amor es prepara per a la Quaresma i Setmana Santa amb la programació d'un seguit d'actes

A les portes d'una nova Quaresma, la Confraria del Cristo del Buen Amor ha preparat aquest Dimecres de Cendra, la vestimenta corresponent de Ntra. Sra. de la Amargura i l'estrena d'un cèrcol de dotze estrelles platejat gràcies a la donació d'una família confrare, i ha presentat el programa d'actes per a aquesta Quaresma i Setmana Santa de 2023. Alguns dels actes més destacats seran:

El diumenge, 5 de març a les 19 hores: Solemne Viacrucis per l'interior de la seu, l'Església de Sant Nicolás de Bari, presidit pel Mn. Agustí Ayats Badía, amb la participació del Grup Jove Sant Joan Evangelista. Durant l'acte es presentarà el nou cèrcol d'estrelles de Ntra. Sra. de la Amargura.

El divendres, 24 de març a les 20 hores: II Exaltació de la Setmana Santa a càrrec de Mn. Antoni Pérez de Mendiguren Cros, Consiliari de la Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona i Rector de Sant Feliu Màrtir de Constantí, a la mateixa Església de Sant Nicolás de Bari. Després de l'acte, es repartirà l'Opuscle núm. 28 de la Confraria.

Dissabte de Passió, 1 d'abril a les 19 hores: Processó de Passió pel Barri del Port amb la imatge del Sagrat Titular, el Cristo del Buen Amor, que sortirà de la seu a genolls dels portants i comptarà amb l'acompanyament de l'Agrupació Musical Cristo del Buen Amor.

El Crucificat de l'Església de Sant Nicolás de Bari anirà acompanyat per totes les confrares que desitgin sortir vestides de mantilla. Cant de saetas a la sortida, al local de l'Associació Cultural Folklòrica Andalusa del Barri del Port de Tarragona pel Cor Rociero Junco y Romero, i al carrer Reial.

(Més informació de la resta d'actes i detalls)