CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de febrer del 2023

Vídeo: Festa-Concurs de Disfresses del Carnaval 2023 del Barri del Port de Tarragona

El magatzem festiu de l'AVV del Port al carrer Sant Miquel va acollir aquest divendres al vespre la Festa i Concurs de Disfresses del Carnaval 2023 del Barri del Port de Tarragona que va comptar amb una vintena de participants entre les categories infantil i adult.

L'esdeveniment organitzat per l'AVV del Port mitjançant la seva vocalia de Joventut i Festes 'Joves del Port', a més del Blog del Barri del Port i Barri del Port TV, es recuperava enguany després de dos anys de pandèmia amb l'objectiu de fer gaudir el carnaval al barri i veïnat, i fer-lo partícep. A més, l'acte ha compta enguany amb la suma d'esforços incloent en la organització a les comparses Escola de Ball Nou Ritme i Petada & Els Peripatètics qui han tingut vinculació per als seus assajos i preparació carnavalera, i que han oferit servei de barra i fideuà.

La festa amb la presentació d'Adrià Recasens i la sessió de Mark Gómez & Jiobunny_dj, no va comptar finalment amb la visita tradicional dels sèquits del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina, enguany amb les comparses Colours Fantasy i Disc 45, donat que l'Ajuntament havia programat aquesta visita a les 18.45, força estona abans de l'inici de l'esdeveniment.

El concurs de disfresses comptava amb les categories infantil (fins a 16 anys) i adult (a partir de 16 anys), i modalitat individual (1 persona) o en grup (de 2 a 4 persones).

Podeu veure les FOTOS (aquí) i a continuació el vídeo de #BarridelPortTV:




Premis:

-1a Millor Disfressa Infantil (individual): Diploma + Curs de dansa gratuït a l’Escola de Ball Nou Ritme +  2 entrades generals a Big Jump Park Tarragona per a BERTA GOMIS amb disfressa de les Crispetes.

-2a Millor Disfressa Infantil (individual): Diploma + 2 entrades a Escape Room Tarragona per a EMMA CUESTA de temàtica canina.


-1a Millor Disfressa Infantil (grupal): Diploma + 4 entrades generals a Big Jump Park Tarragona a DANIELA i LAURA amb la temàtica de 'Miércoles'

-2a Millor Disfressa Infantil (grupal): Diploma + pack de dolços de botiga Can Domènech: DESERT


-1a Millor Disfressa Adult (individual): Diploma + Curs de dansa gratuït a l’Escola de Ball Nou Ritme + 2 entrades a Escape Room Tarragona per a JOSE GALLARDO de flamenca

-2a Millor Disfressa Adult (individual): Diploma + 2 entrades per a la sessió Only Adults a Big Jump Park Tarragona per a CARME RUIZ amb disfressa de l'Epi


-1a Millor Disfressa Adult (grupal): Diploma + 4 entrades per a la sessió Only Adults a Big Jump Park Tarragona: DESERT

-2a Millor Disfressa Adult (grupal): Diploma + 4 entrades per SPA Termal Termes de Montbrió en reobertura 2024: DESERT

Els guanyadors/es poden contactar a blogbarridelport@hotmail.com per conèixer el mode de rebre els premis.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, Colours Fantasy, Disc45, Termes de Montbrió, Gimnàs Fitness Beach, Reial Serveis Gràfics, Big Jump Park Tarragona, Can Domènech, Ferreteria Bonasa, Escape Room Tarragona i Mark Gómez & Jiobunny_dj