CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de febrer del 2023

L'alcaldable Ruben Viñuales presenta les seves propostes envers el Barri del Port aquest dimarts al Palau de Congressos

Viñuales en imatge d'arxiu a l'AVV del Port. Foto: BarriDelPortTV

El camí cap a les eleccions per l'alcaldia de Tarragona del mes de maig comença a notar-se amb l'habitual visita als barris i associacions per part dels diversos candidats/alcaldables per presentar les seves propostes envers la ciutat, i en aquest cas el Barri del Port.

En aquest sentit enguany el primer que ha donat el pas serà l'alcaldable del PSC, Ruben Viñuales, qui anteriorment ho havia estat per Ciutadans i qui precisament des d'aleshores poca relació havia tingut amb el Barri del Port i poc se l'havia vist, tal com havia lamentant en diverses ocasions l'AVV del Port, i on assenyalen haver rebut aquest dilluns trucada convidant a assistir.

D'aquesta manera, Viñuales i el seu equip, entre ells la nº2, Montse Adán, directora de Port-Ciutat, oferiran una trobada veïnal aquest dimarts 28 de febrer a les 19.15h a la Sala Genius del Palau de Congressos oberta al veïnat. Cal recordar que actualment l'entitat veïnal no té disponible el seu local, encara en obres, per acollir aquestes trobades.