CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de juny del 2023

Les restriccions per la sequera donen curta vida a la reparació de la font de la Plaça dels Infants


A penes tres dies el veïnat va poder veure tornar a brollar aigua a la font de la Plaça dels Infants, al Barri del Port, des del passat dissabte 27 de maig, el dia abans de les eleccions, i fins a poc entrada la nova setmana que la font tornava a estar inactiva.

Tal com es podia preveure i pensar, els motius són els mateixos pels quals el Port de Tarragona ha buidat i inhabilitat temporalment totes les seves fonts ornamentals, la sequera.

Aquest dimarts l'Ajuntament de Tarragona ha presentat una sèrie de mesures i restriccions davant l'espera que entri en vigor la situació d'alerta per la sequera hidrològica decretada per l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua) com és el tancament d'aquest tipus de fonts. Tampoc estaran accessibles aquest estiu les dutxes de les platges i el reg de zones verdes quedarà limitat entre les 20h i les 8h del matí i se suspendrà en dies de pluja. En l'àmbit comunitari i privat únicament es permet dos dies a la setmana.

La conselleria de neteja reduirà també de tres a dos els camions que s'encarreguen de la neteja dels carrers amb aigua i aquest servei es veurà reduït.