CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de maig del 2023

La font de la Plaça dels Infants torna a brollar aigua

La font de la Plaça dels Infants torna a funcionar. Foto: Blog Barri del Port


Des d'aquest cap de setmana la font de la Plaça dels Infants torna a brollar aigua. Des de la pandèmia que la font havia quedat inactiva, en un principi feia pensar que com a mesura per la covid en què es van tancar les fonts municipals, però un cop el retorn a la normalitat la font amb l'escultura de dos infants continuava inactiva i acumulant brossa i falta de manteniment.

Finalment, la consellera Elvira Vidal de Parcs i Jardins feia conéixer en una visita al barri en motiu d'una plantació popular als jardins annexos, que la font tenia el mecanisme trencat i que la seva reparació era costosa econòmicament.

El passat mes de gener s'iniciaven obres per reparar la font i un cop finalitzades i sense més novetat la font continuava inactiva. Per sorpresa de molts veïns, dissabte i de manera prèvia a les eleccions, i tot i que per motius de sequera el Port ha buidat i inactivat les seves, la font de la Plaça dels Infants tornava a funcionar correctament recuperant una imatge que feia temps no es veia.