CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de desembre del 2023

Arriba el IV Assaig Solidari del Cristo del Buen Amor amb recorregut i recollida d'aliments pel Barri del Port aquest diumenge

Aquest diumenge, 17 de desembre, la Cofradía del Cristo del Buen Amor farà el IV Assaig solidari pels carrers del Barri del Port de Tarragona. La parihuela del pas de Verge sortirà de l’interior de l’Església de Sant Nicolau de Bari (Pau del Protectorat, 36) al voltant de les 11 hores i comptarà amb l’acompanyament de la nostra A.M. Cristo del Buen Amor i de la Banda de Cornetes i Tambors Sones de Pasión de Reus.

Durant l’acte es podrà fer donació d’aliments no peribles per a Càritas de la Parròquia de Sant Joan Baptista. Aquest any, Càritas Parroquial sol·licita la donació de conserves de tonyina, llegums secs, oli de gira-sol i productes d’higiene personal i de la llar.

Hi col·laboren l’Associació Cultural i Folklòrica Andalusa de Tarragona, l’Associació de Veïns del Barri del Port i Barri del Port TV.

Recorregut: Sortida des de l’Església de Sant Nicolau de Bari. Es recorreran els carrers següents: Pau del Protectorat, Barcelona, ​​Sant Miquel, Nou Santa Tecla, Smith, Misericòrdia, Reial, Plaça dels Carros, Apodaca, Barcelona i Pau del Protectorat.