CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de desembre del 2023

Els Reis Mags iniciaran la cavalcada aquest divendres al Barri del Port i visitaran l'Associació Andalusa dissabte per entregar els regals als nens/es del barri


L'Associació Cultural Folklòrica Andalusa, al Barri del Port, ha organitzat una trobada amb els Reis Mags d'Orient el proper dissabte 6 de gener a les 18.30h de la tarda.

Una tarda plena de màgia abans de marxar de la ciutat amb que les famílies interessades del barri podran acordar amb l'entitat l'entrega de regals als infants, contactant al 626 832 427 i/o 615 116 821.

Cal recordar que el dia abans, divendres 5 de gener els Reis Mags d'Orient iniciaran la tradicional cavalcada a les 19h des de la Plaça dels Infants i carrer Reial del Barri del Port després de la seva arribada en vaixell al barri veí del Serrallo per desfilar i tirar caramels pels carrers de la ciutat fins a l'Ajuntament on faran els parlaments de la nit de Reis.

L’itinerari reial passarà per la plaça dels Carros, el carrer Apodaca, la plaça de la Mitja Lluna, el carrer Unió, la Rambla Nova (dos tombs), el carrer Sant Agustí, Portalet i la plaça de la Font.