CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de desembre del 2023

El proper 31 de desembre arriba la 38a edició del Bany de Sant Silvestre de Tarragona


El proper diumenge 31 de desembre la platja petita del Miracle tornarà a ser escenari del tradicional Bany de Sant Silvestre de Tarragona que arriba a la 38a edició.
Organitzat una vegada més per l'Associació de Veïns del Port, el tret de sortida tindrà lloc a les 13h com cada any per a tots els assistents als que s'anima a mullar-se de cap a peus seguint la tradició i per adquirir seguidament el caldo calent i la samarreta commemorativa fins a exhaurir existències.

Milers de persones es donen cita el darrer matí de l'any per remullar-se i així tenir una bona sortida i entrada d'any des que als inicis l'acció fos promoguda per alguns usuaris del Gimnàs Joan Cerón del mateix barri i que es va anar extenent i popularitzant fins a dia d'avui.

D'altra banda, també és tradicional que molts banyistes participin amb motius nadalencs com barrets del pare noël o disfresses.

La cita compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona / Tarragona Esports, el Port de Tarragona, el Blog del Barri del Port i Barri del Port TV, a més dels Gegants del Port que enguany a més d'ajudar logísticament, comptaran amb la presència de la Medusina i la pulpina Clementina, dos manotes relacionats precisament amb el mar, una medusa i un pop.