CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de desembre del 2023

L'alcalde Viñuales inaugura l'esperada tirolina de la Plaça dels Infants

Abans d'acabar l'any i com si fos un regal avançat dels Reis, aquest dimecres l'alcalde Rubén Viñuales ha visitat el Barri del Port per inaugurar l'esperada tirolina que diversos operaris van estar instal·lant la passada setmana.

La tirolina està ubicada al carrer lateral de la plaça dels Infants que des del passat any va quedar tallat al trànsit i l'estacionament per al gaudi del veïnat i els infants. L'alcalde ha assenyalat que no considera que sigui una necessitat prioritària del barri i que resta places d'aparcament necessari, però que estava ja projectada pel govern anterior. No obstant s'ha divertit fent diverses baixades i ha assenyalat que "no seria mala idea que l'allarguem des del carrer Zamenof substituint les escales mecàniques que porten un mes aturades i sempre donen problemes".

La presidenta de l'AVV del Port, Mari Carme Puig, que no perd oportunitat a crítica, ha assenyalat que "s'han espavilat a instal·lar-la abans de la cavalcada que s'origina en aquest punt, potser per a que els reis mags puguin fer algunes baixades abans de sortir en rua". I ha afegit que "ens preguntem si d'igual mode arribarà el Pam a Pam per deixar el barri en condicions abans de l'arribada de ses majestats d'orient?".

Aquesta es tracta de la Innocentada 2023 del Blog del Barri del Port aquest dijous 28 de desembre, Dia dels Sants Innocents ;)