CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 de desembre del 2023

El 38è Bany de Sant Silvestre 2023 de Tarragona aplega milers de persones a la platja petita del Miracle


Amb una platja petita del Miracle més reduïda respecte a altres anys i amb un dia més ennuvolat, la 38a edició del Bany de Sant Silvestre 2023 de Tarragona ha tornat a aplegar a milers de persones entre assistents, espectadors, organitzadors i banyistes, aquest 31 de desembre en el darrer dia de l'any i en diumenge.


Com marca la tradició, el tret de sortida ha tingut lloc a les 13h amb el coet que enguany ha disparat l'alcalde de Tarragona Rubén Viñuales, qui ha estat acompanyat del conseller d'Esports, Berni Álvarez, Joan Basora, directiu del Port de Tarragona i Mari Carme Puig, presidenta de l'AVV del Port. També hi han assistit d'altres consellers del consistori com Montse Adán, Jordi Sendra i Mary López.


Els veïns del Port han tornat a organitzar l'esdeveniment i han repartit l'avituallament per als banyistes on no ha faltat vermut, neules, el caldo calent aportat pel consistori i la samarreta commemorativa editada per Tarragona Esports, fins a exhaurir existències i també samarretes d'edicions anteriors.


Alguns assistents no han faltat a la tradicional cita disfressats i fins i tot hi ha hagut famílies i gent de fora que venien per primera vegada. Enguany a més, també han estat presents els manotes dels Gegants del Port, representant una medusa, un pop i el nou cranc que ha coincidit amb un dels elements principals del disseny de la samarreta.

Organitza l'AVV del Port amb col-laboració Ajuntament Tarragona / Tarragona Esports, Port de Tarragona, i suport del Blog Barri del Port i Barri del Port TV.

Trobreu totes les fotos al facebook (aquí) i podeu veure el vídeo complet de Barri del Port TV a continuació: