CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de desembre del 2023

El Cristo del Buen Amor engega la IX Campanya de Recollida d'Aliments



Amb l’arribada de l’Advent, la Confraria del Cristo del Buen Amor, amb seu al Barri del Port, torna a organitzar la  IX Campanya de Recollida d’aliments no peribles per col·laborar amb Càritas de la parròquia de Sant Joan Baptista.

Les donacions d’aliments es poden fer a la seva seu, l’Església de Sant Nicolau de Bari (Pau del Protectorat, 36), durant els dies de recollida establerts com aquest dimecres en que s'ha celebrat la Missa en honor a Sant Nicolau de Bari entre les 12h i les 13h.

Els dies 13 i 20 de desembre de 17h a 19h són nova oportunitat per fer donacions, així com el diumenge 17 de desembre durant el tradicional IV Assaig solidari pels carrers del barri a les 11h amb que un any més hi col·laboren l'Associació de Veïns del Barri del Port, l'Associació Cultural Folklòrica Andalusa i el Blog del Barri del Port / Barri del Port TV. 

Aquest any Càritas parroquial ha sol·licitat que es faci especialment donació de llaunes de tonyina, llegums secs, oli de gira-sol, productes d’higiene personal i productes de la llar.