CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de juny del 2024

La Sala Zero, afectada per les darreres pluges, cancela tota la programació de juny

La Sala Zero, ubicada al Barri del Port, ha enviat un comunicat aquest dijous anunciant la cancelació de la seva programació de juny per les afectacions que les darreres pluges van causar al local ubicat al carrer Nou de Sant Magí.

Comunicat:

Com sabreu, degut a les intenses pluges del passat dissabte, la Sala ZERO es va veure afectada per un greu episodi de filtracions d’aigua procedents de l’immoble situat a la planta superior. Aquesta incidència va motivar el desallotjament de la sala per motius de seguretat sense que, afortunadament, es produís cap afectació a les persones presents a la ZERO en el moment dels fets.

Tot i que a nivell estructural l’edifici es troba en bones condicions, malauradament sí que s’han produït importants danys a la sala i en part dels seus equips. El nostre personal tècnic continua valorant la magnitud d’aquestes afectacions i també hem realitzat un primer peritatge amb la nostra asseguradora. Per la seva banda, l’asseguradora de la propietat de la finca no ha aparegut fins avui dijous, cinc dies després dels fets i després d’haver insistit repetidament en la importància dels danys i el valor de l’equipament per al conjunt de la ciutat. Aprofitem aquestes paraules per exigir un tractament a l’altura de les circumstàncies.

De la mateixa manera, us comuniquem que, a l’espera de poder disposar de més informació sobre el procés de recuperació de la sala, hem decidit donar per cancel·lada tota la programació prevista per aquest mes de juny. Sentim moltíssim les molèsties que això pugui ocasionar. Tractarem, en la mesura del possible, de re-programar en dates futures els concerts i esdeveniments que hi havia previstos per aquestes properes setmanes, i òbviament, l’import de les entrades online ja adquirides serà retornat de manera automàtica. El retorn de l’import de les entrades físiques s’haurà de fer al mateix punt on es van adquirir.

Volem dedicar les últimes paraules d’aquest comunicat a agrair de tot cor totes les mostres de comprensió i suport rebudes. Fa goig sentir-se tan estimats!