CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de juny del 2024

Mig any de presó per saquejar un pis del carrer Rebolledo al Barri del Port



Segons informa el Diari de Tarragona, la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona confirma la pena de mig any de presó imposat pel Jutjat penal número 4 a un home que va saquejar un pis del carrer Rebolledo al Barri del Port abans d'anar-se per venciment del contracte.

L'acusat, de nacionalitat espanyola i amb antecedents penals, el 15 de maig de 2014 va subscriure un contracte d'arrendament d'habitatge moblat al carrer Rebolledo de Tarragona per un període d'un any.

Segons el rotatiu, després de finalitzar el contracte, abans del 7 de gener de 2015, el processament es va apoderar d'alguns dels estris de l'immoble així com de portes i finestres d'alumini de la terrassa, que han estat valorats en 1.558,48 euros. També es va emportar el microones, els llums, un televisor i un moble de bany, entre altres efectes, valorats en 442,50 euros.

El condemnat apuntava que no havien indicis suficients contra ell per a condemnar-lo. Que quan va marxar va deixar les claus en la bústia de l'edifici i que l'endemà passat la propietària va acudir al pis, per la qual cosa qualsevol persona podria haver entrat en aquests dos dies.