CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de setembre del 2024

La Plaça dels Carros tindrà parada de bus interurbà per fer transbord amb l'estació de trens

Segons publica el Diari de Tarragona, l'operativa d'autobusos des de Tarragona s'està dissenyant amb especial atenció, tenint en compte que aquesta és l'estació que mou més viatgers de la demarcació.

El rotatiu assenyala que una de les parades serà en l'estació d'autobusos de la Plaça Imperial Tarraco (Battestini), des de la qual sortiran i arribaran els busos a Sant Vicenç de Calders. Sobre aquest tema, l'Ajuntament de Tarragona té previst «accelerar» les obres que s'estan fent en aquest àmbit, de cara a reduir les afectacions quant als usuaris durant els primers dies. D'altra banda, la Plaça dels Carros farà parada el servei per a aquelles persones que facin un transbord amb el tren.

L'alcalde, Rubén Viñuales, va afirmar que aquesta doble parada busca «evitar els problemes de mobilitat» que pot comportar en els voltants de la terminal ferroviària.

Viñuales va assegurar que «encara hi ha detalls per polir» del pla d'alternatives que es donava a conèixer, encara que es va mostrar «satisfet» després de rebre les explicacions per part del ministeri amb Adif i Renfe. «És innegable que les obres són necessàries, ja que no fer-les seria dantesc». Així mateix, també va indicar que «espero i desitjo que tan sols siguin cinc mesos».