CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 d’abril del 2015

Una onada de robatoris a domicilis del Barri del Port intensifica la inseguretat i presència policial a la zona

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra en un carrer del
 Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port

La sensació de inseguretat i l'alarma social ha crescut en les dues últimes setmanes al Barri del Port a causa d'una onada de robatoris i fets delictius a la zona que han provocat que s'hagi hagut d'intensificar la presència policial a la Part Baixa.

Segons alguns testimonis, el passat dimarts durant les últimes hores de la tarda-nit uns lladres van accedir a un habitatge del carrer Sant Miquel,14 a través d'un pati comunitari aprofitant l'absència dels inquilins i la Guàrdia Urbana va tardar una mitja hora en arribar, temps suficient per a que els autors del robatori escapessin de forma impune.

S'han dut a terme robatoris al carrer Reial, Sant
Miquel i Apodaca. Foto: Blog Barri del Port

Es tracta d'un dels diversos robatoris efectuats últimament com el que va patir un establiment del carrer Reial i altres habitatges del carrer Apodaca.

Segons fonts policials consultades per aquest blog, s'ha detectat una concentració puntual de fets que ha creat una sensació real d’inseguretat, per això des de les meses de coordinació dels cossos policials s’ha acordat intensificar la presència a la zona amb patrullatge de proximitat i s’han planificat dispositius conjunts intensius dels Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana a la zona de la Part Baixa de la ciutat.
S'ha d'evitar obrir la porta a persones desconegudes. Foto: Blog Barri del Port

Consells de seguretat

Cal tenir en compte alguns consells i mesures de seguretat com no obrir la porta a persones desconegudes, recollir de forma diària la correspondència per evitar que persones alienes utilitzin les dades personals, tancar sempre amb clau les portes d'accés al carrer, portal i garatge o canviar els panys en cas de pèrdua de claus, entre altres (més consells).