CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 d’abril del 2015

ERC aposta per recuperar la vida social, cultural i comercial de la Part Baixa

ERC partidària de situar el pas soterrat per vehicles
 al final del passeig de l'Estació de Trens

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) vol impulsar un pla de rehabilitació de la Part Baixa que doni vida social, cultural i comercial a una zona que considera oblidada per les administracions.

L’alcaldable republicà, Pau Ricomà, proposa 5 actuacions per recuperar aquest nucli important de la ciutat. Ricomà aposta per declarar la Part Baixa, àrea de conservació i Rehabilitació. Això implicaria convenis amb la corresponent dotació econòmica.

Els republicans també plantegen la creació al Palau Firal d’un espai de trobada i de treball conjunt per als artistes. Una altra de les voluntats és situar el pas soterrat per a cotxes al final del passeig de l’Estació de Tren. D’aquesta manera es descongestionaria de trànsit el carrer Reial.

Un Pla de Dinamització Comercial o actuar a la plaça dels Carros i dels Infants per convertir-les en veritables espais de vida social són altres propostes d’ERC. Ricomà diu que volen que la Part Baixa torni a ser una zona digna.

Pau Ricomà ha presentat les actuacions per recuperar la Part Baixa acompanyat  del número 3, Xavi Puig, i la número 17 de la llista, Carme Mas, representant del Moviment d’Esquerres i exdiputada al Parlament.

Font: tarragonaradio.cat