CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de desembre del 2015

La Cucafereta desapareix sobtadament de matinada del Parc de Nadal

Espai de la Cucafera al Parc de Nadal, sense la Cucafereta

La Colla de la Cucafera ha rebut un correu aquesta matinada del Club dels Tarraconins alertant que la Cucafereta havia desaparegut del seu espai al Parc de Nadal. Concretament els organitzadors han preguntat si per algun motiu la colla s'havia emportat la Cucafera petita. Aquesta ha estat el cap de setmana oferint diversos tallers i sobtadament i per causes encara desconegudes ja no hi és al parc.

L'Associació de Veïns, encarregada de l'element festiu, i la colla declaren que no entenen què ha pogut passar, els voluntaris van marxar aquest diumenge a les 20.30h i la Cucafereta estava al seu lloc, junt a les taules de l'espai habilitat on ara, com es pot veure a la imatge, ja no hi és. Va ser el vigilant del Parc qui entorn a les 00.30h feia una ronda i s'adonava que la Cucafereta ja no hi era quan una estona abans sí.

Les càmeres de video-viglància han servit per veure què havia passat. Entorn a les 00h d'aquest 28 de desembre la Cucafereta, sempre molt trapella, sortia del seu recinte per visitar i jugar una estona amb l'elefant de l'espai del costat i plegats apareixien patinant a la pista de gel tot i el pes de tots dos, aprofitant la soledat de la nit i tenint en compte la gran quantitat de nens, nenes, pares i mares que durant la resta del dia gaudeixen de les instal·lacions. Òbviament el lector en arribar a aquest punt i si té present la data de publicació, s'andonarà que es tracta de la innocentada 2015 d'aquest blog. Disculpeu i gaudiu del dia, ah i de la Cucafereta que sense problema us espera per tercer dia al Parc de Nadal! (mireu foto de com ha lluit durant el dia d'avui)