CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 de desembre del 2015

Nou rècord a la 31a Edició del Bany de Sant Silvestre de Tarragona amb tres mil espectadors i 800 persones a l'aigua

Una imatge del bany 2015. Foto: Andrea Lahoz / Blog Barri del Port

Nou rècord de participació enguany a la 31a Edició del Bany de Sant Silvestre de Tarragona. Unes tres mil persones s'han reunit aquest matí a la platja de la Comandància de les quals fins a 800 valents i valentes s'hi han banyat en una jornada renovada amb Zumba i Gimcana com a novetats prèvies al bany.

La platja de la Comandància s'ha anat omplint al llarg d'aquest últim matí de l'any per celebrar el tradicional Bany de Sant Silvestre, que enguany ha arribat a la seva 31a edició i ha tornat a superar el nombre de xifres d'edicions anteriors amb uns tres mil espectadors entre gent a platja i al passeig, de les quals gairebé 800 s'hi han banyat, 200 més que en l'edició anterior. "La jornada i la participació ha estat un any més tot un èxit i ens hem tornat a superar" valora Adrià Recasens, un dels organitzadors i presentador de l'acte. "Precisament tenint en compte el gran nombre de gent que l'acte aplega cada any vam pensar que seria bona idea reformular i renovar la jornada oferint altres propostes" explica.
Masterclass de zumba, novetat. Foto: Andrea Lahoz / Blog Barri del Port

En aquest sentit, la programació ha començat a les 11.30h amb una Masterclass de Zumba per part del Gimnàs Fitness Beach del Barri del Port durant una hora, i que ha servit a una trentena de participants per escalfar motors. També la Gimcana de jocs a platja per equips posterior, i en la que han participat quatre grups formats per una desena de persones cadascun. De forma divertida i entretinguda s'han dut a terme durant una estona diversos jocs amb galledes, esponges i aigua.
Un instant de a gimcana. Foto: Andrea Lahoz / Blog Barri del Port

"Degut al temps limitat per respectar l'hora d'inici del bany no hem pogut dur a terme tots els jocs previstos de la gimcana" lamenten els integrants del nou grup de Joves del Port, que s'ha involucrat plenament enguany i de forma desinteressada en l'organització de les novetats del tradicional Bany junt a l'Associació de Veïns del Port, entitat organitzadora. "És el primer any i no sabíem quanta gent participaria als jocs. L'ànim era lúdic no competitiu i de cara a l'any vinent mirarem d'establir unes inscripcions simbòliques per tenir previsió i que podrien servir també per garantir la samarreta" expliquen. De fet apunten que un dels problemes detectats  és el fet que aquells que es banyen sencers o més estona són els que tarden més en fer cua per recollir la samarreta de participació, i molts es queden sense. Aquesta ha renovat enguany el seu disseny i color amb la intenció d'anar canviant cada any.

Alguns membres de l'oRganització des de primera hora per
fer-ho possible. Foto: Andrea Lahoz / Blog Barri del Port

A més del diploma a l'equip guanyador de la gimcana també s'ha entregat un a la millor disfressa. Complint amb la promesa de l'any anterior, el regidor del grup municipal de Ciutadans, Pedro Sánchez, i l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, que ha anat com un ciutadà més, s'hi han banyat entre la resta de participants als quals també s'ha repartit caldo calent, el cava i les neules com cada any després del bany. 

*Pots veure totes les fotos al facebook del Barri del Port i a continuació el vídeo: