CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de desembre del 2015

Mig centenar de persones reclamen millores ferroviàries davant de l'Estació de Trens de Tarragona

Concentració d'aquest matí. Foto: Blog Barri del Port
Una cinquantena de persones s'ha concentrat aquest matí davant de l'Estació de trens de Tarragona assistint a la cita convocada per l'Associació per la Promoció del Transport Públic, la Plataforma en Defensa del Ferrocarril del Camp de Tarragona i la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l'Ebre, i de la que han format part representants  sindicals i polítics de diversos partits.

Lectura del manifest davant de l'Estació. Foto: Blog Barri del Port

La concentració ha comptat amb la lectura d'un manifest on s'ha denunciat la situació actual de les infraestructures i serveis de l'estació i la manca d'actuacions i solucions. S'ha parlat d'elevats preus, freqüències insuficients, falta de personal i altres ingredients que afavoreixen el transport privat en contra del públic.

Estació de trens de Tarragona. Foto: Blog Barri del Port
Tampoc han faltat crítiques i mencions a la inoportuna ubicació de l'estació de l'AVE i els seus inconvenients, el Corredor del Mediterrani amb tres anys sense novetats pel que fa al tercer fil ni en la reobertura de la línia de Roda. "El trasllat de les vies de costa al traçat per l'interior farà que es perdin trens que encara passen per Tarragona i per viatjar a molts punts d'Espanya caldrà traslladar-se a l'Estació del Camp" han alertat.


Algunes pancartes de la concentració. Foto: Blog Barri del Port

En aquest sentit exigeixen a les administracions el compliment dels seus compromisos i inversions de cara a les millores per al viatger, ciutat i demarcació.