CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de desembre del 2015

El Bany de Sant Silvestre 2015 de Tarragona comptarà enguany amb Masterclass de Zumba i Gimcana de jocs a platja com a novetat


El proper dia 31 de desembre la Platja de la Comandància de Tarragona tornarà a acollir la popular remullada de l'últim dia de l'any amb la 31a Edició del Bany de Sant Silvestre 2015 de Tarragona, que enguany es renova sumant una Masterclass de Zumba i Gimcana de Jocs a Platja de forma gratuïta.

Organitzat un any més per l'Associació de Veïns del Port de Tarragona, aquest popular acte va celebrar 30 anys en la passada edició, amb homenatge a Joan Cerón, el seu impulsor, i va comptar amb més d'un miler de persones entre banyistes i espectadors. Enguany s'ha volgut renovar i reformular l'acte ampliant amb altres propostes al llarg del matí.

"Én aquest últim matí de l'any en que la platja de la Comandància aplega tanta gent hem volgut aprofitar i oferir altres propostes d'entreteniment com una Masterclass de Zumba entre les 11.30h i les 12.30h, i una Gimcana de Jocs a platja per equips, per completar la jornada, a més del tradicional bany" comenta Adrià Recasens, presentador i un dels organitzadors de l'acte.

Nou disseny de samarreta

Tot i que enguany s'havia pensat en programar inscripcions a preu simbòlic d'entre 1 i 3€ per a la gimcana, i ajudar així a sufragar les despeses d'organització de l'A.V.V del Port, garantint també la samarreta, enguany s'ha decidit oferir-ho gratuïtament per ser el primer any, i la opció podria plantejar-se de cara al vinent.

"A banda de la despesa que genera a l'associació, detectem cada any que aquelles persones que realment es banyen senceres surten més tard de l'aigua que els que tan sols es remullen els peus, i molts es queden sense samarreta. En aquest sentit tenim pendent idear un mode per tal que això no passi" apunten des de l'organització.

Una imatge de l'última edició. Foto: Blog Barri del Port

I es que el Port de Tarragona aporta unes 400 samarretes i cada any l'acte aplega major nombre de participants. De fet en l'edició de 2014 es van superar amb èxit els rècords de participació amb unes 600 persones a l'aigua. Una altra de les novetats és la samarreta, que enguany i a partir d'ara comptarà amb nous i millors dissenys.

Obsequis als participants

A més de la samarreta, els participants, i fins exhaurir existències, rebran l'habitual avituallament amb copa de cava i neules a més de caldo calent. Per part de la gimcana, es preveu premi simbòlic i per tal de fer previsió de participants es demana enviar correu a jovesdelport@hotmail.com. Del mateix mode es premiarà a la persona o grup que vagi millor disfressat.

Entre les representacions polítiques s'espera la presència de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros qui per cert en l'última edició va comentar que enguany es banyaria (veure).

L'acte compta un cop més amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, Repsol, el Blog del Barri del Port i Gym Fitness Beach, nou gimnàs del barri, ubicat al carrer General Contreras,13, i que de forma gratuïta oferirà la Masterclass de Zumba amb la monitora Johana.

*Us podeu sumar a l'esdeveniment facebook del Bany de Sant Silvestre 2015 de Tarragona en -aquest enllaç