CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de desembre del 2015

El Barri del Port convida a viure el Nadal 2015 programant un seguit d'actes nadalencs i gratuïts per a grans i petits

L'escenaeri del Port, al magatzem social, ja està preparat. Foto: Blog Barri del Port

L'Associació de Veïns del Port de Tarragona amb el grup 'Joves del Port i la col·laboració d'aquest blog, han programat enguany un seguit d'actes gratuïts per viure i gaudir del Nadal 2015 des del 21 de desembre fins al 5 de gener.

La falta d'activitat i propostes dirigides al públic jove i infantil a la Part Baixa de la ciutat ha estat el motiu de mobilització d'aquest col·lectiu dins de l'entitat veïnal per tirar endavant una iniciativa per tal d'anar programant propostes diverses durant tot l'any. "Creiem que és important reactivar un barri tan important com el nostre, oferir propostes al públic jove i familiar, i atraure a veïns de la resta de la ciutat" comenten.

Pare Noël i Patge Reial

En aquest sentit i començant amb el periode nadalenc, 'l'Escenari del Port', al magatzem social del carrer Sant Miquel,19, comptarà amb la visita del Pare Noël els dies 21 i 22 de desembre i el Patge Reial el 2 i 4 de gener, entre les 17h i 20.30h de la tarda per tal que els nens i nenes que vulguin puguin anar a fer o entregar la seva carta, a la vegada que podran fer-se una foto i participar d'un taller de manualitats. L'entrada és gratuïta i hi haurà servei de bar/cafeteria amb begudes i berenar a preus populars.

Cagatió i Parc de Nadal amb la Cucafereta

Del mateix mode i en el mateix magatzem, el 23 de desembre a la tarda es podrà fer cagar el tió en aquest cas d'una forma peculiar i original, amb la Cucafereta. Aquella mateixa tarda hi haurà un taller de postals nadalenques amb l'Associació La Muralla, del mateix barri, i en totes les mencionades dates s'oferirà també una paradeta amb merxandatge de la Cucafera, que el proper any fa 25 anys.

La Cucafereta també formarà part del Parc de Nadal al Recinte Firal del 27 de desembre al 4 de gener oferint un taller de manualitats infantil per grups. En aquest cas, el preu d'entrada anirà a càrrec del Club dels Tarraconins, organitzadors.

Bany Sant Silvestre 2015 amb noves propostes

El Bany de Sant Silvestre 2015 organitzat un any més per l'Associació de Veïns del Port arriba a la 31a edició i aquest 31 de desembre oferirà entre les 11h i les 14h a la Platja de la Comandància i de forma gratuïta, una Masterclass de Zumba i una Gimcana de jocs a platja en equips, com a novetats, a més de la tradicional remullada. Hi haurà avituallament, samarreta i obsequis, i s'anima a anar disfressat (més detalls).

Cavalcada de Reis 2015 des del carrer Reial

Finalment, i un any més, la popular Cavalcada de Reis de Tarragona s'iniciarà des del carrer Reial del Barri del Port amb Ses Majestats els Mags d'Orient Melcior, Gaspar i Baltasar, per recórrer els carrers de la ciutat repartint caramels i omplint d'il·lusió als tarragonins i tarragonines, grans i petits.