CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 d’agost del 2016

Les obres a l'Estació de Trens comencen amb tasques nocturnes que perjudiquen al veïnat del Barri del Port

Obres nocturnes a les vies d'altra ciutat
Tot i amb retard respecte la data prevista i després d'anys d'espera, les obres a l'Estació de Trens de Tarragona comencen a ser una realitat i ja s'han iniciat. Aquesta darrera setmana, per tal de no entorpir encara més el trànsit ferroviari, els operaris d’Adif han treballat a les nits, i especialment els dos darrers dissabtes i diumenges, per tal de retirar una de les vies, fet que ha causat importants molèsties als veïns del Barri del Port propers a les vies. 

Es tracta de la via 4, la que era annexa a l’andana dels combois que estacionen en direcció a l’estació a Barcelona. No es tracta d’una substitució, aquest espai del qual s’han retirat els rails i les travesses servirà per ampliar en quatre metres més aquesta andana de l’estació i facilitar així el pas de viatgers.

Aquests treballs s'han traduït, informen diversos veïns, en "forta sorollada" amb "sons semblants a cops de martell, radials, taladradores o maquinaria diversa" apunten. De tota manera, no es tracta d'un fet puntual per aquestes obres ja que el veïnat del barri, per exemple els residents al carrer del Mar, fa temps que denuncien patir aquests episodis nocturns (veure).