CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 de març del 2018

Cau un arbre sobre el parc infantil de la Plaça dels Infants a causa de les fortes ratxes de vent

Arbre sobre el parc infantil de Pl.Infants. Foto: Blog Barri del Port

Les fortes ratxes de vent de 72 kilòmetres per hora que estan sacsejant Catalunya aquest dissabte han deixat desperfectes i incidents al Barri del Port. 

Arbre sobre el parc infantil de Pl.Infants. Foto: Blog Barri del Port

A més d'objectes volats, de balcons i finestres, pel que es recomana la seva retirada en situacions com aquesta, algunes cornises d'edificis vells s'han desprès de la façana, i diversos arbres s'han trencat. Concretament una branca trencada en el cas de la Plaça dels Carros, part d'un arbre del carrer Smith s'ha caigut sobre la vorera i un altre arbre que s'ha partit pel tronc ha caigut sobre el Parc Infantil de la Plaça dels Infants, on Protecció Civil ha delimitat la zona per seguretat (veure).

Protecció Civil manté activat l’alerta del Pla especial d’emergències per risc de vent a Catalunya, Ventcat. A Tarragona les ventades s’allargaran des del migdia fins la tarda.

Branca trencada a Pl.Carros. Foto: Blog Barri del Port

Des de la Generalitat es demana molta precaució en els desplaçaments i en les activitats de lleure a l’exterior per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals. També reclama extremar la precaució en les activitats a l’aire lliure tant a l’entorn natural com a les zones urbanes properes a arbrat com ara parcs i jardins, per la possibilitat de caiguda de branques i arbres, com s'ha donat als del Barri del Port.