CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 d’abril del 2018

Fins a 5 efectius policials tallen el carrer Lleó per una monumental baralla entre grups de joves

Els fets han tingut lloc al carrer Lleó entre Misericòrdia i Castaños
El carrer Lleó, entre Castaños y Misericòrdia, ha quedat tallat aquesta tarda durant gairebé una hora quan entorn a les 18.30h s'hi han personat fins a 5 efectius policials: dos vehicles i dos furgons dels Mossos d'Esquadra i un més de la Policia Portuària a més d'una ambulància del SEM, després que el veïnat sortís a finestres i balcons alarmats pels crits i amenaces entre dos grups de joves, en mig d'una monumental baralla.

Des de l'Associació de Veïns del Port, propera al lloc dels festes i on també s'han escoltats els crits, apunten que es tracta d'ocupes, i alguns testimonis indiquen que s'han sentit amenaces de mort i que entre mig de la baralla verbal, que no seria la primera, també haurien estat implicades armes blanques com navalles, un pal i una ampolla de vidre que un del joves ha llançat cap al grup contrari.

Segons els veïns, els agents han estat escoltant i prenent declaració a les diverses parts entre la quinzena d'implicats a més d'escorcollar papereres del carrer i un solar proper en busca d'alguna arma que podria haver estat amagada i ha marxat al cap d'una hora sense cap detingut. En aquest sentit, el veïnat denúncia aqueta situació i el tipus de gent que comença a predominar al barri. Cal recordar que aquest dijous hi ha convocada una reunió veïnal a les 19h a l'AVV del Port (c.Reial,9 Baixos) per reclamar ''un barri digne''.