CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de juny del 2018

Detingut i deixat en llibertat constantment l'assalta-vehícles de la Part Baixa

Instant de la detenció. Foto: Diari de Tarragona

El passat dijous havia estat detingut novament l'individu de 42 anys, veí de la Part Baixa, que en repetides ocasions ha assaltat més d'un centenar ja de vehícles trencant la finestra per robar objectes de l'interior, aquest últim cop al voltant del Pavelló del Serrallo-Part Baixa.

No havien passat ni 14 hores des que va sortir del Jutjat quan la Guàrdia Urbana tornava a detenir de nou a José C.V., mentre robava a l'interior d'un altre vehicle, informa el Diari de Tarragona.

Indignació veïnal

La indignació del veïnat i ciutadania ja no és tan sol pels danys que ocasiona sinó per les repetides vegades que impunement actua i és deixat en llibertat. I es que ja acumula 17 detencions, fet pel qual les xarxes socials bullen entre comentaris on alguns usuaris clamen la difusió de la seva foto o donar-li un escarment davant la falta de justícia.

Segons el rotatiu, qui fins i tot mostra foto de la detenció, eren les 2.40 hores del divendres, quan agents de paisà de la Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) estaven patrullant i en l'encreuament dels carrers Sant Antoni Maria i Claret i Joan Jugan van veure a un home amb roba fosca manipulant la porta del conductor d'un cotxe. Aquesta persona es va introduir dins per la porta de l'acompanyant. En acostar-se, els policies van veure que l'home –conegut d'anteriors intervencions– registrava l'interior i portava dues navalles. 

Davant les evidències, els guàrdies van procedir a detenir al sospitós, acusat d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa i el va traslladar als calabossos on a hores d'ara segurament ja torna a estar en llibertant actuant i sumant vehicles a la llarga llista. Per fet així el barri segueix clamant #PerUnBarriDigne.