CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de juny del 2018

La passarel·la marítima del Miracle s'inaugura aquest dijous al migdia

passarel·la marítima miracle
Passarel·la marítima miracle

Aquest dijous 21 de juny a les 13h tindrà lloc la inauguració de la passarel·la marítima del Miracle que unirà el Passeig amb l'estació de trens i la Part Baixa d'una banda i el centre per la Baixada del Toro, per l'altra.

La passera per a vianants, amb un total de 300 metres de llargada i una alçada de 17 metres, s'inaugurarà amb un acte institucional en el marc dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. Hi assistiran l'encara president del Port de Tarragona, Josep Andreu, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Cavet. 

Passarel·la finançada pel Port de Tarragona


L'Associació de Veïns del Port també ha rebut invitació per formar part de l'esperada obertura de l'entramat marítim que ha finançat el Port de Tarragona amb un cost de 1,7 milions d’euros. El primer gran ús que s'espera que tingui serà el creuament cap al passeig per assistir properament al Concurs de Castells de Focs 2018 de Tarragona

Restarà pendent ara la també remodelació del passeig marítim on es reduirà el trànsit en benefici de la mobilitat a peu i en bicicleta.