CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de juny del 2018

L'Ajuntament de Tarragona aprova per unanimitat al plenari la moció per actuar d'urgència al Barri del Port

Plenari de l'Ajuntament de Tarragona

El plenari de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest divendres per unanimitat la moció presentada conjuntament pels grups municipals de la CUP, PDeCAT, C's i ERC reclamant diverses mesures, tant a curt com a llarg termini, per millorar i revitalitzar el Barri del Port de Tarragona.

Tal com ja era previsible, els partits en govern, PSC i PP no s'hi han oposat i per tant junt a ICV han votat a favor de la moció. Tot i això, des de l'A.V.V del Port no es mostren confiats, ja que "no només cal que s'aprovi sinó que es compleixi i tiri endavant i sabem que amb el Serrallo es va aprovar una moció similar i no s'ha actuat".

En aquest sentit, des de l'entitat veïnal indiquen que "els veïns van reclamar mesures de protesta i reivindicació que per ara es van frenar deixant que els partits portessin a plenari la moció a partir dels reclams i necessitats que vam manifestar. Ara, però, sí que estarem a expectativa de si hi ha actuacions, ja que són urgents i en cas contrari el veïnat està més que decidit a batallar-ho per tal que es compleixi". I afegeixen que "no ens conformarem amb petites accions puntuals com de costum, calen actuacions i mesures a fons i una important inversió al barri #PerUnBarriDigne".

-Podeu conèixer més detalls de la moció en -aquest enllaç-
-Podeu escoltar la defensa, debat i votació de la moció cap a la part final d'aquest àudio, passada la meitat (aquí)