CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de juny del 2018

La Passarel·la Marítima del Miracle s'inaugura amb molèstia de la Colla Gegantera del Port, no convidada

nanos serrallo passera marítima
Els nanos del Serrallo durant la inauguració de la passera marítima


La Colla Gegantera del Barri de Port ha mostrat la seva sorpresa i tristor aquest mig dia a les xarxes socials per no haver estat convidada a l'acte d'inauguració de la Passera Marítima del Miracle junt amb els nanos del Serrallo que sí han format part.

"Ens sorprèn i entristeix que a la inauguració de la passarel·la marítima no s'hagi convidat també a la capgrossa sargidora dels Gegants del Port de Tarragona com correspondria al Barri del Port de Tarragona, tal com s'ha comptat amb els nanos del Serrallo" ha expressat l'entitat compartint una foto repiulada a twitter amb els elements del barri veí amb que s'assabentaven.

Un instant de la inauguració amb gran nombre d'assistents

Tampoc a l'aniversari del Museu del Port


Des del Port de Tarragona, i via twitter, s'ha donat com a resposta que "per possible risc de caiguda i únicament per temes de seguretat els Gegants del Port no han pogut participar en aquesta inauguració". Per la seva part, la colla ha replicat dient que "òbviament no hauríem desfilat per la passera, ballar al passeig en tot cas. Ens referim que no heu convidat la nostra capgrossa junt amb els del Serrallo quan la passera s'ubica en part al Barri del Port".

Des de l'entitat s'indica que la molèstia en cap cas és per la presència de la colla veïna, amb qui hi ha bona relació, sinó per desconèixer que l'acte aniria més enllà de lo protocol·lari i institucional i que, oferint una actuació festiva amb xaranga, no s'hagi convidat també a la capgrossa del barri en què s'ubica la passera. Es dona el cas que el fet ja es va repetir en l'acte d'aniversari del Museu del Port recentment on tan sols van formar part els nanos serrallencs. 

La presidenta de l'A.V.V del Port, que tem que la passera pugui perjudicar al barri sí ha estat convidada i ha assistit, també ha mostrat sorpresa i farà arribar la pertinent queixa de l'entitat per aquest fet. Tanmateix indica que hi ha bona relació i gratitut amb el Port que sempre ha col·laborat amb les festes del barri, entre altres necessitats.