CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de maig del 2020

Restaurants i bars del Barri del Port com la Xurreria La Mitja Lluna es preparen per reobrir aquest dilluns

Terrassa de La Mitja Lluna al Barri del Port

Després del retorn a l'activitat de les perruqueries el passat dilluns (veure), arriba el torn de bars i restaurants que aquest dilluns amb la fase 1 de desconfinament poden reobrir tot i amb limitacions i mesures.

És el cas del Bar Xurreria La Mitja Lluna qui ha estat protagonista d'un reportatge de La Sexta que ha mostrat com l'establiment del Barri del Port ha hagut d'adaptar-se a la nova realitat originada per l'emergència sanitària del covid-19.

Els propietaris expliquen que han desinfectat tot el local, el mobiliari i els estris propis del negoci, han hagut d'habilitar un espai de desinfecció del personal abans i després de la jornada i reduir el nombre de taules de la terrassa marcant i complint les distàncies de seguretat deixant l'aforament a la meitat.


L'ajuntament eximeix de pagar taxes fins setembre 



L'Ajuntament de Tarragona
està adoptant  diferents mesures que ajudin a reactivar l’activitat econòmica del sector hostaler del municipi. En aquest sentit ha fet l'exempció de pagament de la taxa d'ocupació de terrasses fins al 30 de setembre i obre un període de recepció de sol·licituds perquè els titulars d’establiments de restauració, tant els que ja tenen autorització municipal com els que no en tenen, i vulguin instal·lar una terrassa a la via pública i reprendre la seva activitat econòmica, ho comuniquin al Departament de Domini Públic de l’Ajuntament de forma telemàtica, com a mínim, tres dies abans de la data prevista d’obertura al públic, adjuntant la proposta de distribució de la terrassa.


L’Ajuntament també dona la possibilitat a que grups d’establiments, en un nombre no inferior a tres, tant si ja disposen de terrassa com sinó en tenen, explotin de forma conjunta una terrassa comuna de forma provisional.